Επίσκεψη Μελέτης στην Κροατία και Παρουσίαση στο ALL Digital Summit, 25 – 27 Σεπτεμβρίου 2023


Με την ψηφιακή εκπαίδευση και κατάρτιση στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων μας, δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε την εκπληκτική ευκαιρία να συμμετάσχουμε στη φετινή ALL Digital Summit στο Ζάγκρεμπ για την επίσκεψη μελέτης του έργου μας AdultDigitalUp.


Ως το κορυφαίο γεγονός στον τομέα της ψηφιακής εκπαίδευσης και κατάρτισης, η Σύνοδος συγκέντρωσε πάνω από 200 εμπειρογνώμονες από όλη την Ευρώπη και προσέφερε ανεκτίμητες γνώσεις και καινοτόμες ιδέες για την προώθηση των ψηφιακών δεξιοτήτων και του ψηφιακού μετασχηματισμού. Σίγουρα έδωσε σε εμάς και τους αξιόλογους συνεργάτες μας από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού άφθονη τροφή για σκέψη που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε νέες ευρηματικές ιδέες για την προώθηση της αλλαγής.


Φυσικά, το αποκορύφωμα για εμάς, ήταν η τιμή να έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο του AdultDigitalUp και να συμβάλουμε στη συζήτηση του κοινού μας στόχου για τη δημιουργία ενός βιώσιμου ψηφιακού τοπίου για την εκπαίδευση και την κατάρτιση.

Αναρτήθηκε

28 Σεπτεμβρίου, 2023

Κατηγορία

Manager